Specialist dr. YongPing Wang

KDO JE SPECIALIST TRADICIONALNE KITAJSKE MEDICINE YONG PING WANG?                           Tel: 040-127-125


ČE VAM DRUGJE NE ZNAJO POMAGATI, SMO MI ZAGOTOVO PRAVI NASLOV ZA VAS. S POMOČJO AKUPUNKTURE ODPRAVIMO VELIKO RAZLIČNIH IN TUDI TEŽKIH TEŽAV. IMAMO VELIKO ZNANJA S PODROČJA TRADICIONALNE KITAJSKE MEDICINE, POLEG TEGA PA OGROMNO DELOVNIH IZKUŠENJ. 

Strokovnjak za akupunkturo

         Wang Yongping

 1. Prva serija študentov na Kitajskem, ki so diplomirali na področju akupunkture in moxibustion metode “Prvi oddelek za akupunkturo in moxibustion metodo na Univerzi Hubei za tradicionalno kitajsko medicino, leta 1983”
 2. Prva serija zdravnikov na Kitajskem študija z ZDZ-APARATOM (neboleče akupunkturno zdravljenje s sodobno kitajsko medicino ali terapevtsko aparaturo za izboljšanje visceralnih funkcij). Leta 1989 je sodeloval pri prvem usposabljanju na Kitajskem za zdravljanje z ZDZ-APARATOM za rehabilitacijo tumorja, depresijo, astmo, zmanjšanega delovanja srca, izboljšanje kardiopulmonalne funkcije in psihičnega stanja osebe.
 3. Udeležil se je prvega kongresa akupunkture v Sloveniji in tam tudi vodil predavanje.
 4. Ima opravljeno šolo in odlično znanje tako iz zahodne medicine, kot tudi iz tradicionalne kitajske medicine. Delal je v bolnišnici, ki združuje zahodno in tradicionalno kitajsko medicino ter medicino, ki je posebej usmerjena v zdravljenje tumorja, kjer je bil tudi akademski vodja.

Leta 1965 je bil dr. Wang YongPing rojen v Jiangsu na Kitajskem. Leta 1983 je bil eden prvih študentov na oddelku za akupunkturo in moxibustion metodo na Univerzi Hubei za tradicionalno kitajsko medicino. Študiral je 5 let in diplomiral leta 1988. Z delom je začel na oddelku v drugi bolnišnici mesta Yichang, v provinci Hubei, kjer se je ukvarjal z akupunkturo in rehabilitacijo bolezni. Prvih 5 let se je pretežno ukvarjal z zdravljenjem različnih bolezni, ki jih spremlja bolečina, kot so revmatoidni artritis, zdravljenje bolečin v hrbtenici ter raziskave na herniaciji ledvenega diska in herniaciji cervikalne plošče. Veliko je sodeloval s kolegi iz različnih kliničnih oddelkov. Ukvarjal se je s komplikacijami notranjih visceralnih bolezni, kirurškimi posledicami, zlasti posledicami možganske kapi, trigeminalne nevralgije, obrazne paralize, išiasa itd. Pri takšnih boleznih, ki jih je težko pozdraviti, je upal da bodo s sodelovanjem zahodne medicine in akupunkturo, prišli do dobrih kliničnih rezultatov.

Po 10-ih letih dela je postal odgovorna oseba za oddelek akupunkture in rehabilitacije v bolnišnici in vodja discipline. Ima svoj edinstven dokument o intelektualni lastnini oz. njegovemu znanju “odkritje zdravljenja vratu in glavobola z iglami “. Ta članek je znan kot znanstveni raziskovalni rezultat Odbora za znanost in tehnologijo mesta Yichang. V klinični praksi je uporabil tudi zdravljenje oftalmoloških bolezni in sinuzitisa ter dosegl boljše rezultate. Leta 2000 je ta članek osvojil nagrado Yichang Science and Technology Progress Award. Leta 1996 se je druga bolnišnica Yichang združila z bolnišnico Cancer. Kasneje je preštudiral, raziskoval in opravljal rehabilitacijo tumorja. Leta 1998 je bil akademski vodja akupunkturne rehabilitacije v bolnišnicah. Izvajali so raziskave o rehabilitaciji tumorjev in kliničnem zdravljenju akupunkture. Pogosto rešuje zaplete nekaterih bolnikov s tumorjem, kot je nenehno kolcanje zaradi tumorja na želodcu, zmanjšan apetit zaradi tumorja, težave pri požiranju in različne bolečine, ki jih tumor prinaša. Radioterapija in kemoterapija povzročata telesno slabost. Tej težavi pri nas pomagamo z naprednim ZDZ-APARATOM, katerega imamo edini v Sloveniji. Na ta način smo vedno na vodilnem položaju pri zdravljenju različnih klinično težkih bolezni. Kitajska medicina pravi, da jakost visceralne funkcije določa, ali je telo zdravo ali bolno. Imamo visceralno funkcijo za izboljšanje zdravljenja in akupunkturno zdravljenje na visoki ravni, da zagotovimo boljše zdravljenje za težavne bolezni, kot so depresija, rehabilitacija tumorja, upad srčne funkcije, astma, psihoza, kronični gastritis, pankreatitis, sinuzitis, refrakcijski glavoboli, itd. Imamo mnogo klinično pozitivnih rezultatov. Kot že rečeno je leta 2000  bil doktor zaposlen kot strokovnjak akupunkture v bolnišnici na Kitajskem. Leta 2007 ga je najel Yichang Medical Association kot člana ocenjevalnega odbora Yichang City Medical Accident. Zaradi preobremenjenosti z delom na Kitajskem, se je leta 2008 odločil, da svojo pot nadaljuje v  Sloveniji. Začel je z delom v Ljubljani, Mariboru in kasneje v Celju, kjer je leta 2012 ustanovil tudi svoje lastno podjetje YONGPING WANG S.P. in tako odprl svojo ordinacijo, ki še vedno uspešno posluje.


Prevod diplome

Nagrada za znanstveno in tehnično naprednost

Pogodba o zaposlitvi

 

 

 

 

 

 

zdravnik Linghan

diploma zdravnika Linghana


DIPLOMA (prevod)
Študent Wang YongPing, spol moški, starost 23, rojen v pokrajini Zhijiang (mesto), provinca Hubei (kraj, občina) je študiral na Oddelku za ortopedijo in travmatologijo tradicionalne kitajske medicine, kjer je diplomiral s področja akupunkture in moksibustije. Študiral je v obdobju od septembra 1983 do junija 1988 na univerzi ter s tem zaključil petletni dodiplomski študij. Uspešno je opravil vse izpite, ki jih predvideva študijski načrt, zato izpolnjuje pogoje za podelitev diplome.
V skladu z zakoni ljudske republike Kitajske glede akademskih nazivov, se mu podeli naziv diplomant medicine.
Predsednik Univerze za tradicionalno kitajsko medicino v Hubei-u.
Zhang Liutong (pečat)
25. 6. 1988
Registrska oznaka diplome: E. Zhong Yi Zi št. 03396

NOTARSKA OVERITEV

(2011) Yizheng Zi, št. 3094
S tem potrjujem, da je pripeti dvojnik skladen z originalnim izvodom Diplome Univerze za tradicionalno kitajsko medicino v Hubei-u (registrska oznaka diplome E. Zhong Yi Zi št. 03396), ki jo je izdala Univerza za tradicionalno kitajsko medicino v Hubei-u kandidatu Wang Yongping-u dne 25. 6. 1988, za vse suhe žige ter žig Univerze za tradicionalno kitajsko medicino v Hubei-u kot tudi žig Zhang Liutong-a, dekana univerze, ki so na izvirniku izdane, pa ugotavljam, da so pristni.
Notar Xia Qingwei

Notariat v Yichang-u
Provinca Hubei
Ljudska republika Kitajska
14. 6. 2011


PODROČJA ZDRAVLJENJA

 • Bolečine v želodcu in prebavnem traktu, težave z prebavo
 • Odpravljanje posledic  možganske kapi
 • Obolenja zaradi kroničnega stresa, depresije, tesnobe, nevroze
 • Glavobol, migrena
 • Nespečnost, nočno mokrenje  (enureza )
 • Izboljšanje miselne koncentracije, izboljšana sposobnost učenja
 • Bolečine v križu in nogah, mravljinci in otopelost okončin, oteklost okončin, bolečine v sklepih, mišicah
 • Pomoč pri revmatskih obolenjih in išiasu
 • Obolenja vratu, vrtoglavica
 • Vnetje živcev  ( obrazni  idr. )
 • Neredna in boleča menstruacija in motnje v predelu rodil
 • Menopavza
 • Priprava na porod
 • Motnje v predelu sečil in motnje  spolnih funkcij
 • Pospeševanje zmanjšanja telesne teže in zdravljenje debelosti
 • Preiskava za raka – Pomoč pri preprečevanju  raka
 • Alergije in nahod različnega izvora
 • Ščitnica
 • Dvig imunskega sistema
 • Pomoč pri odvajanju od kajenja in ostalih odvisnosti….
 • Akupunkturni  nekirurški  lifting  obraza
 • Glajenje gub in odstranjevanje por,aken ter ostalih postopkov kozmetologije
 • PRI ŠTEVILNIH DRUGIH TEŽAVAH IN BOLEZNIH

Mediji o nas                                       Stranke o nas

MEDIJI O NAS

drugo predavanje in širjenje znanja od dr. Wanga za združenje akupunkture v sloveniji

Comments are closed