Zgodbe o uspehu

Zgodbe o uspehu                                      Tel: 040-127-125

____________________________________________________________________________________________________________________

Zdravljenje raka- B celični limfom želodca. Pacient je z diagnozo k nam prišel septembra, nakar je v sredini novembra bila postavljena nova diagnoza- popolna sanacija limfoma

PRED TERAPIJAMI -diagnoza              POTEM- diagnoza

 

 

S postopkom akupunkture pri odpravljanju mojih bolečin v vratu, ramah in križu, ter odprave omotice sem zelo zadovoljen.
Vsa zahvala dr. Wang Yong Ping-u, ki mi je izkazal izredno spoštovanje v to zvrst zdravljenja s popolnim zaupanjem v njega.
Najlepša Hvala. Janez

 

Izvidi našega pacienta Ivana. V levem jetrnem režnju so bile pri gospodu vidne 3 hipoehogene spremembe velike do 12mm, kar lahko vidimo na prvem izvidu. Na drugem izvidu, pa lahko zasledimo, da so ciste odpravljene oz. da preiskava ni prikazala nobenih patoloških formacij. Zelo smo veseli, da so ciste izginile in da z našo akupunkturno terapijo pomagamo številnim.

Stranki Anji je že po samo nekaj terapijah s pomočjo akupunkture in posebne mašine izginila cista na jajčnikih.

Pričanje moža naše pacientke, kateri je dr. Wang pomagal pri zanositvi. Pri zdravljenju je uporabil akupunkturo in ZDZ-APARAT. Pacientka je nato zanosila in rodila dvojčka.

Ozdravljen dermatitis seborrhoica. Za viden rezultat je bilo potrebnih le 20 terapij. Sedaj se težava pri gospodu ne pojavlja več.

Ozdravljen herpes zoster. Za zdravljenje dotične bolezni dr. Wang uporablja akupunkturno terapijo.

Pomoč pri zdravljenju ščitnice. Za zdravljenje se uporablja kombinacija akupunkturne terapije in ZDZ-APARATA. Otrok, od katerega so izvidi, je najprej jemal zdravila, ki naj bi mu uredila težave s ščitnico. Dr. Wangu mu je predlagal prenehanje jemanja zdravil in pomoč z njegovimi terapijami. Po 20-ih terapijah se je stanje vrnilo na normalno.

Zapis našega pacienta o terapijah TKM pri dr. Wangu , ki so zelo uspešno pripomogle, da se je doseglo boljše počutje in da se kronična bolezenska stanja, kot posledica padca imunskega sistema, sploh niso pojavljala.

Še en primer pacienta, katereu je dr. Wang uspešno pomagal pri levkemiji. Žal pa so se mu problemi, zaradi osebne preobremenjenosti z delom, spet pojavili.

Izpoved pacientke, ki je šla skozi težavne terapije z močnimi reakcijami. Velikokrat imajo pacienti po prvih terapijah reakcije. Čeprav se na prvo žogo zdi, da se stanje slabša, ni tako. Telo se začne odzvati na zdravljenje, se prečiščuje, notranjost telesa se spreminja. Za končni rezultat in bolj zdravo, posledično pa lepše življenje, je vredno prvo krizo prebroditi. :

Pogresala sem vas facebook Angelcki 👼 jutri bo ze deveta terapija Akupunkture pri Yongping Wang Naslednji teden pa moram vzdrzati se nadaljnih deset terapij in to vsak dan od 11 do 12 dopoldan v Vili Keko. Ce ne bi dozivela na lastni kozi ne bi verjela. Bolecina pri vsakem vbodu z iglo je nevzdrzna sele potem popusti in ko je terapije konec se sele oddahnem. Potem sledi ali vrocina ali huda slabost migrena, ki utripa po vsej glavi in vrtoglavica. A to je dobro. Ce ni pretoka energije ce ni ravnovesja akupunktura zna biti izjemno boleca. Ni res, da je akupunktura neboleca. Vcasih zelo boli, zlasti na stopalih, obrazu in dlaneh, okrog zapestja in gleznjev, vcasih vzdolz hrbtenice. Tudi ce je sam vbod nebolec, bo stimulacija igle prinesla obcutek, ki je lahko vse od ostre do tope bolecine, od obcutka toplote do mravljincev … Vendar ko se stimulacija konca, bolecina po navadi preneha. Vsak posameznik se drugace odziva na terapijo. Slabost in utrujenost in razlicne reakcije naj bi bile dober znak saj se telo trudi premagati bolezen in se je zacelo ‘cistiti’ oziroma se odzivati na terapijo. Danes je v isti sobi ob meni lezala gospa ki je rekla da dolga leta ni mogla niti dvigniti roko in trpela je hude bolecine. Zdaj. Po 20seti terapiji pri Wangu so bolecine izginile roko dviguje in lahko dela z njo. Verjamem v moc alternativne medicine brez tablet in brez kemije. In verjamem v Wanga. Danes sem ze cutila izboljsanje v hrbtenici in vratu. Tinitus ni vec tako hud. Tesnoba zaradi menopauze je popolnoma izginila. Zato bom vztrajala. Bom vztrajala.

 

 

 

 

Comments are closed